Florile dau culoare evenimentelor tale!

Fie că vorbim de buchete și aranjamente ce le dăruiești unei persoane dragi sau de buchetul de mireasă, lumânările de nuntă, aranjamente de prezidiu, florile aduc zâmbete pe buze și ne fac mai fericiți.

Fiecare floare este deosebită pentru aspectul său, niciuna nu seamănă cu alta, la fel ca și clipele speciale din viața ta, florile sunt unice.

Suntem alături de tine în găsirea florilor ce îți reflectă personalitatea, a florilor ce îți colorează povestea. La April, realizăm orice fel de decorațiune florală.

Prospețimea florilor este foarte importantă pentru noi, de aceea, pentru comenzi personalizate, te rugăm să iei în calcul plasarea ei din timp, cu minim 10 zile înainte, astfel ne asigurăm că vom primi flori de calitate și proaspete din Olanda.

În zilele speciale, ca 8 martie, prima zi de școală sau sărbătorile de iarnă, etc., la sediul nostru te vor aștepta zeci de aranjamente.

Oricând ne poți contacta la numerele de telefon: 0762 331 815, 0760 183 292, pe adresa de email floraria.april@gmail.com sau ne poți trimite un mesaj pe Facebook